Hej alla kunder och besökare!

Vi är stolta att kunna tala om att vi nu satt igång och lanserat vår nya hemsida!

Vi hoppas att ni uppskattar både utseendet och information lika mycket som vi tror att ni kommer göra. Detta är för oss ett steg i rätt riktning och vår ambition är att det ska kännas både personligt och bekant.

Sammanslagning under 2021 mellan Micropter IT och GA system har så klart medfört många förändringar, både stora som små. Alla har inte varit lätta, men vi tror att de flesta av dem såväl som arbetet i sig har gjort oss starkare som leverantör och partner. Den nya hemsidan är ett projekt som med sitt långa utförande och avslut kan få markera att vi sätter punkt för en mycket lyckad sammanslagning.

Under början av 2023 har Micropter gått samman med ytterligare två bolag – nuteXa IT och Askims Copy Print Service AB (ACPS).

NuteXa har expertis inom ledning, förvaltning, utveckling, informationshantering och säkerhet både på konsultbasis och som tjänst. Vi ser framför oss ett mycket intressant affärsområde och ett starkt utbyte av kompetens och erfarenhet.

ACPS levererar print- och dokumentlösningar till SMB-marknaden. En bra grund att stå på och ett viktigt komplement i de flesta bolags IT- och kontorsmiljö.

Mer om dessa två spännande bolag finner ni på:
https://www.nutexa.se/nyheter/micropter-nutexa
https://acps.se/

Vi ser mycket fram emot att se vart den här resan kan ta oss!

Ha en riktigt trevlig vår så hoppas vi att vi hörs framöver!

Skulle något dyka upp, tveka då inte att höra av er på 031 – 380 14 00 eller maila support@micropter.se