Inköpsstöd och funktionsförmedling

Helhetslösningar med engagemang

Som IT-leverantör med fokus på helhetslösningar och breda engagemang har vi kommit i kontakt med allehanda frågeställningar och leverantörer. IT-branschen har sedan 2000-talets början utvecklats otroligt fort och utvecklas nu snabbare än någonsin. Detta medför att IT-miljön spiller över in i fler olika områden och aspekter av verksamheten. IT har blivit en central del i företagens vardag, kontor och kultur.

För oss som helhetsleverantör har engagemangen allt oftare inneburit stöd vid inköp av ergonomiska arbetsplatser, skärmväggar, smarta laddnings- och förvaringslösningar, skrivbord, konferensrum och möblemang och mycket, mycket annat.

Med denna spännande utveckling i ryggen har även vi utvecklats och växt som leverantör. Idag har vi kontakterna och nätverket som krävs för att leverera i stort sätt allt våra kunder än behöver. Allt från dricksglas och pennor till Workstations as a service.

Vi är kvalitets- och Miljöcertifierade

Vi innehar certifieringar som visar att vi arbetar enligt de regler och normer som gäller för ISO 9001 och ISO 14001. Vi vill vara säkra på att vi levererar bra och stabila produkter och tjänster på ett sätt som återspeglar trygghet och professionalism till våra kunder.

Helhetskoncept med en enda leverantörsfaktura

Är du intresserad av att prova på ett upplägg eller se hur det kan se ut får du gärna höra av dig till oss. Det finns ett antal olika upplägg och vi vill gärna höra mer om er och hur ni jobbar för att på bästa sätt kunna utarbeta ett partnerskap där era behov och krav möts på bästa sätt.

Kontakta oss på 031-380 14 00 eller via mailen salj@micropter.se

Användarstöd med personlig touch

På Micropter IT och GA system ser vi alltid till att ha en god och kontinuerlig kontakt med kunden för att kunna skräddarsy lösningen. Som vi ser det måste lösningen reflektera era behov, er grundkunskap och era ambitioner. Vi vill växa tillsammans med våra kunder.

  • Behöver ni en tekniker på plats en viss tid varje månad? Inga problem!
  • Behöver ni fjärrsupport för att matcha den nya tidens arbetssätt? Inga problem!
  • Kommer ni bli fler den närmaste tiden och behöver en rörligare lösning? Inga problem!

Skulle du vilja veta mer om hur vi kan tillgodose just dina behov?
Hör av dig på 031 – 380 14 00 eller maila salj@micropter.se