IT-säkerhet

I en värld där bedragarna och hackarna ständigt blir fler, får mer avancerade lösningar och gör allt som står i deras makt för att alltid ligga steget före blir IT-säkerhet viktigare och viktigare. Idag är IT-säkerhet mycket mer än brandväggar och virusskydd. Ju mer information vi hanterar i våra system, desto mer utsatta blir de.

Det gäller nu för tiden att tänka på hur och varför man gör saker, det gäller att ständigt försöka fortbilda sig och det gäller att ha en trygg partner som vet vad dom gör. För oss på Micropter IT och GA system går det inte en dag utan att säkerheten på ett eller annat sätt kommer på tal. Vi har gjort detta sedan 1993 och vi har med våra egna ögon bevittnat utvecklingen. Vi vet vad som fungerar och vad som erbjuder mest säkerhet i förhållande till pris.

IT-säkerhet med en trygg partner

Vill ni ha en genomgång av er miljö för att åskådliggöra luckor i säkerheten eller bara för att se hur ni kan utveckla och förbättra arbetssätten i er miljö? Tveka då inte på att ringa till oss på 031 – 380 14 00 eller maila till salj@micropter.se