Nätverk

Att ha ett fungerande, stabilt och sömlöst nätverk har aldrig varit så viktigt som det är nu. Många verksamheter står och faller med sitt nätverk- och sin internetanslutningen i dagsläget. Att tappa uppkopplingen kan ofta påverka den dagliga verksamheten på ett mycket påtagligt vis. Det kan handla om allt från tappad arbetstid till att verksamhetskritiska system, applikationer och funktioner helt slutar fungera.

Vi kan och förstår nätverk

På Micropter IT och GA system har vi erfarenhet av alla delar i ett nätverk sedan 1993. Vi kan och förstår nätverk. Vi arbetar i nära samarbete med flertalet leverantörer för att säkerställa att vi kan leverera tjänster och funktioner som ger både valuta för pengarna och teknik av senaste snitt.

Nätverkslösningar utifrån kundens behov

De nätverkslösningar vi levererar utgår alltid utifrån kundens behov och vi sköter allt från installation till drift. Oavsett om det handlar om bredband, lokala nätverk eller mer avancerade trådlösa nätverk så har vi en lösning vi både kan förorda och leverera.

Har ni rätt brandvägg för er verksamhet? Har ni den dataöverföringshastighet i det lokala nätet ni behöver? Vill ni ha bättre täckning eller högre hastighet? Låt oss gärna slänga ett öga på det! Hör gärna av er på antingen sälj@micropter.se eller 031 – 380 14 00

IT-säkerhet med en trygg partner

Vill ni ha en genomgång av er miljö för att åskådliggöra luckor i säkerheten eller bara för att se hur ni kan utveckla och förbättra arbetssätten i er miljö? Tveka då inte på att ringa till oss på 031 – 380 14 00 eller maila till salj@micropter.se