Ett samtal bort: 031-380 14 00

Fjärrskrivbord

Hos majoriteten av alla företag utgör tillgången till dokument, mail och program en ytterst nödvändig del i det dagliga arbetet. Man arbetar dessutom med flera enheter - via datorn och telefonen, på kontoret och hemifrån.

Med vår terminalserverlösning arbetar du alltid mot ett Fjärrskrivbord på en central server, där varje användare har sin egen profil. Här förvaras mail, program och dokument precis som på en vanlig dator. Allt känns och ser likadant ut. Skillnaden är att allt ligger tillgängligt från vilken enhet och geografisk plats du än befinner dig och förvaras i en säker miljö, för att förhindra dataförluster och eventuella intrång.

Varför och för vem?

Ökad säkerhet

Ett Fjärrskrivbord ger ökad säkerhet ur flera aspekter. Till exempel genom dubbel autentisering vid inloggning, full backup av all data och integritetsskydd.

Mobil IT och flexibel åtkomst

Då du arbetar med fjärrskrivbord har du tillgång till dina filer och program från såväl din egen laptop, vännens surfplatta eller hotellets dator.

Central styrning för ordning och reda

Med terminalserverlösningen blir all IT hanterad uppifrån och ner. På servernivå bestäms vem som får tillgång till vad, med full överblick och kontroll för dig som ansvarig.

terminalserver_21515259-cloud-computing-concept-pixelated-cloud-network-icon-on-digital-background-3d-render.jpg